Bendradarbiaudami su Palangos policija grupė „Hypocrite“ rugpjūtį nufilmavo savo naują vaizdo klipą dainai „Kai buvau mažas“.

Pasak jos narių, Edgaro Bechter, Antano Jakimavičiaus ir Dmitrijaus Kudrin, daina atspindi jų pačių vaikystę, kurioje net neįmanomi dalykai atrodo realūs ir tu gali tapti kuo tik panorėjęs.

„Norėjau sukurti kietą dainą. Nukeliavau mintimis į vaikystę ir ištraukiau visus savo susitikimus su superherojais ir kitas stebuklingas patirtis, kurios tada atrodė labai realios. Savotiška kelionė į Holivudą savo vaizduotėje“, – pasakojo E. Bechter.

A. Jakimavičius pasidalino apsilankymo policijoje įspūdžiais.

„Pamenu, tik užėjome su grupe į policijos pastatą, o mus pasitinka pareigūnai ir pradeda dainuoti mūsų grupės vasaros hitą „Ko tau reikia“. Buvo labai netikėta ir malonu. Filmavimai vyko taip pat labai sklandžiai. Pirmą kartą gyvenime su draugais atsidūrėme areštinėje. Ačiū Dievui, savo noriu. – juokiasi A. Jakimavičius.

Grupė kviečia pasižiūrėti savo naujo vaizdo klipo „Kai buvau mažas“.

„Daina ir jos vaizdo klipas apie tai, kad viskas įmanoma, svarbu niekada neišduoti savo vidinio vaiko. Niekada nenustoti tikėti ir eiti širdies keliu. Tiesa, policijos faktorius vaizdo klipe kiek sumaišė kortas. – juokiasi D. Kudrin.