Praėjusios vasaros hito, įrašyto kartu su žinomu dainininku Roku Yan autorė Iveta Svilainytė, šiandien klausytojams pristato naujausią savo darbą. Kūrinį ir vaizdo klipą „Kaip tu sakei“ pristatanti talentinga kūrėja džiaugiasi savo tvirtu žingsniu muzikinė karjeroje. Kartu su svarbiu karjeros žingsniu dainininkė klausytojams atskleidžia ir savo naują sceninį vardą – „IVEL“, kuris nuo šiol lydės tolimesnėje kūryboje.

Ne vieną kūrinį anglų kalba kartu su žinomais šalies bei užsienio prodiuseriais išleidusi kūrėja I. Svilainytė atvira – kūryba gimtąja kalba yra labai intymi, dėl to iki šiol yra išleidusi tik vieną, didelio dėmesio sulaukusį kūrinį „Vasaros mažai“. Dėl šios priežasties šiandienos premjera merginai ypatingai svarbi.

„Kūryba gimtąja kalba man iki šiol yra labai intymi, kadangi anksčiau rašiau tik angliškai. Rašydamas lietuvių kalba jautiesi tarsi „nuogas“, tačiau to pasekoje viskas skamba tikriau ir nuoširdžiau. Savo dainų stalčiuje turiu prikaupusi nemažai šių dviejų kalbų kūrinių. Nekantrauju jais pasidalinti su klausytojais“, – atvirauja „IVEL“.

Kartu su kūriniu dienos šviesą išvydo ir vaizdo klipas, kurį atlikėja įamžino Lietuvos pajūryje. Gausybė gamtos vaizdinių, mistinė naktis ir simbolinė juosta – visa tai kūrėjos dainai „Kaip tu sakei“ suteikė dar daugiau prasmės.

Atlikėja tolimesnę savo muzikinę karjerą nusprendė tęsti ir su nauju sceniniu vardu – „IVEL“, kuris, pasak pačios dainininkės, ilgai galvotas ir jau prisijaukintas.