Bėgant paskutinėms šios vasaros akimirkoms atlikėja Viktorija Rupeikytė-Victoria dovanoja savo klausytojams gaivumu alsuojančią, lyrišką dainą.

Beveik po metų pertraukos pristatomame kūrinyje slypi ypatinga žinutė tiems, kurie bijo pokyčių, valdomi kaip marionetės pasikliauja tik kitų žmonių nuomone.

Mergina kviečia pajausti širdimi, įsiklausyti ir nesibaiminant bei nesižvalgant atgal nutraukti tokius ryšius.

Dabar iš pajūrio kilusi atlikėja teigia galinti paneigti ir dažnai girdimą stereotipą, kad dainų rašymui reikia įkvėpimo. Pastarasis, anot jos, kūriniui tarsi suteikia tam tikro aromato prieskonį, tačiau kiekvienam autoriui svarbi disciplina, kurios laikosi ir pati dainininkė.

Tiesa, nors Victoria teigia, jog yra dar labai jauna, savo gyvenimo patirtį ji jau gali palyginti su vyresnio žmogaus, o tai atsispindi ir dainose, tampa įkvėpimu.

Naujausioje atlikėjos dainoje „Pas tave“ jos gerbėjai galės įsijausti į ieškančio ir savo kelio nerandančio žmogaus istoriją. Anot V. Rupeikytės-Victorios, dažniausiai tokie individai šypsosi, būna linksmi, niekada nepasako, kad jiems yra blogai, tačiau ieško, pas ką galėtų rasti saugų prieglobstį, nusiraminti.

Itin prasminga ne tik naujos dainos „Pas tave“ idėja, bet reikšmingas jos vaizdo klipas, kuris buvo filmuotas Klaipėdoje, Ignalinoje bei Šilutės rajone. Tiesa, pati atlikėja atvirauja, kad įamžinant akimirkas teko susidurti su ne vienu gamtos mestu iššūkiu.