Po intensyvios vasaros dainininkė Eglė Jakštytė-Eley pristato naują savos kūrybos dainą, kurią subrandinti ir išgryninti užtruko ilgiau nei metus.

Rudens pradžia kūrinio premjerai parinkta simboliškai. Pasak atlikėjos, tai metas, kai užplūsta ilgesys, kai dar ir dar kartą norisi išgyventi buvusias gražias akimirkas ir patirtus romantiškus jausmus, o naujausia daina ir yra būtent apie tai.

Atlikėja tikisi, kad šiame meile ir ilgesniu alsuojančiame kūrinyje „Dėl tavęs dainuoju“ kiekvienas gali atrasti save, atpažinti kažkada išgyventus stiprius jausmus, niekada neišsakytus žodžius, pajausti užplūstančią nostalgiją ir suvokimą, kad galbūt čia pat, šalia esantis tau svarbus žmogus gali būti visai nepasiekiamas, o tu visa širdimi suvoki, kad nenori jo paleisti.

Šia daina Eglė tarsi sako savo klausytojams, kad labai svarbu neslėpti savo jausmų, kad reikia apie juos kalbėti ir pasakyti mylimam žmogui, ką jauti.

„Jei ilgitės vasaros jau dabar, kviečiu skirti kelias minutes ir paklausyti dainos „Dėl tavęs dainuoju“. Ji mane nukelia ten, iš kur nesinori sugrįžti. Jei įsileisite ją į savo širdį – pajausite tą patį“, – sako naujausią kūrinį pristatanti Eley.