Po šiltos ir įspūdžių kupinos vasaros atlikėja „Ledi Ais“ savo gerbėjams dovanoja karštą vaizdo klipą ir naują singlą „Įsimylėkim“.

Ne paslaptis, kad kūrėjams daugiausia įkvėpimo suteikia pakilios emocijos ir nauji įspūdžiai – būtent tokia ir buvo ši vasara atlikėjai „Ledi Ais“. Kelionės, naujai sutikti žmonės, darbas studijoje ir pagaliau švieži to darbo rezultatai.

„Stengiuosi kasdien atrasti kažką naujo, susižavėti mažais paprastais dalykais, kurie praskaidrintų kasdienybę. Ir tai tikrai nebūtinai turi būti naujai sutiktas žmogus, juk susižavėti-įsimylėti galima ir naujai išgirstą dainą, aplankytą šalį, miestą ar net paragautą patiekalą“, – mintimis dalinasi atlikėja.

„Daina „Įsimylėkim“ būtent ir perteikia tą šiltą ir jaukią emociją, kai įsimylim ir visas pasaulis tarsi nušvinta naujom spalvom, ir visai nesvarbu, ar ta emocija tęsiasi dieną, dvi ar vos akimirką – esmė yra išbūti tame momente ir pasidžiaugti.“

Muzikinio vaizdo klipo filmavimas taip pat buvo naujas iššūkis, kadangi tai yra pirmasis „Ledi Ais“ vaizdo klipas, kuriame atlikėja nusifilmavo pati.