Užbaigusi intensyvų vasaros koncertų turą su gyvo garso grupe, atlikėja Liepa Mondeikaitė pristato naują savo kūrinį „Baigiasi laikas“ ir dainos vaizdo klipą, kuriame pirmą kartą sutiko nusifilmuoti ir atlikėjos vyras Evaldas Norkevičius.

„Daina „Baigiasi laikas“ yra tarsi gyvenimiška istorija, kurią išgyvena daugelis porų, tai situacijos, kuriose atsiduriame kiekvienas iš mūsų, kai rutina užgožia net gražiausias emocijas ir dviejų žmonių, kaip poros, laikas baigiasi“, – naujausią savo dainą pristato atlikėja Liepa.

Liepa įsitikinusi, kad dainą ir klipą turėtų lydėti sėkmė, nes kūrimo procese buvo daugybė gera žadančių ženklų. Filmavimo komandą vos po skambučio geranoriškai priimdavo skirtingų lokacijų šeimininkai, į kurias patekti ne taip paprasta, o istorinį butą, kuriame buvo filmuojamos pagrindinės scenos, filmavimo dieną įtraukė į UNESCO paveldo sąrašą.

Dainininkė neslepia, kad filmuotis su vyru jai buvo labai gera. Nepaisant to, kad daina apie išsiskyrimą, vaizdo klipe netrūksta jaukių ir mielų scenų, kuriose galima išvysti ir poros bučinius, ir mielus apkabinimus.