Kas jau kas, o atlikėjai Mantas Vygantas ir Jolanta Naruševičiūtė – pavydėtino entuziazmo žmonės: ką tik dienos šviesą išvydo naujausias jų atliekamas autorinis kūrinys, į kurio filmavimo aikštelę abu atvyko gerokai sirgdami, o Jolanta – net tiesiai iš ligoninės Londone! Bet ko nepadarysi dėl vieno bendro tikslo: naujausios dainos „Nerk į savaitgalį“ premjeros!

„Dar įrašinėjant dainos vokalą, jau jautėsi, kad kažkas negerai – gan sunkiai kvėpuoju. Bet net minčių nebuvo, kad už dviejų dienų teks gulėti ligos patale su aukšta temperatūra”, – pasakoja Jolanta.

Tad apie ką ši daina, pareikalavusi tiek fizinių jėgų ir ištvermės?

„Mintis buvo duoti žmonėms tai, kas visiems aktualu. Mėgstame ir laukiame kiekvieną kartą savaitės pabaigos, išsvajoto savaitgalio po sunkių kasdieninių darbų”, – dainos mintį atskleidžia Mantas. „Norėjosi kiekvienam perteikti tokią nuotaiką, kuri pozityviai užvaldytų ir maksimaliai padėtų atsipalaiduoti bei nerti į savaitgalį! Tiek muzika, tiek dainos žodžiai lengvai liejasi, tad tikimės, kad mūsų klausytojai pamėgs šį kūrinį, o galbūt jis pritrauks dar daugiau žmonių, kuriems mes ir mūsų dainos patiks”, – sako Mantas.