Atlikėjas Andrius Rimiškis gerbėjams paruošė muzikinę naujieną – dainą ir jos vaizdo klipą „Nebeklausk manęs“.

Šis kūrinys, juokiasi atlikėjas, artimas ir jam pačiam, o premjera jį ypatingai džiugina. „Tai man išties laukta diena“, – sako jis.

Andrius Rimiškis pastaruoju metu gyvena intensyviame kūrybiniame etape – kartu su seserimi Raminta ruošiasi artėjančiam koncertiniam turui, į kurį leisis su gyvo garso grupe. Šie pasirodymai atlikėjui – išsipildžiusi svajonė, brandinta kone 18 metų.

Artėjant itin laukiamiems koncertams A.Rimiškis nepamiršta ir solo karjeros – pristato dainą „Nebeklausk manęs“. Tiesa, prie šio kūrinio „gimimo“ reikšmingai prisidėjo ir jo sesuo Raminta, sukūrusi dainai muziką ir žodžius.

„Dabar nemažai kartu muzikuojame, kuriame. Aš kartais stebiuosi, iš kur pas ją tiek kūrybiškumo. Tie žodžiai gimsta labai prasmingi, gilūs“, – savo seseriai komplimentų negaili Andrius.

Kūrinys „Nebeklausk manęs“ tikriausiai artimas daugeliui. Andrius šypteli – o kas nebuvo atsidūręs situacijoje, kai, sulaukus gausybės klausimų apie planus, tikslus, pasirinkimus, artimam žmogui tiesiog norisi pasakyti – nebeklausk!