NATALIJA BUNKĖ – AŠ SAVO LAIMĘ RADAU

Natalija džiaugiasi, kad ši daina klausytojams kelia pačius įvairiausius jausmus. Neretai gerbėjai pripažįsta, kad kūrinys jiems net išspaudžia ašarą.

KASTYTIS KERBEDIS – MAN RAMU

„Mes visi turime teisę būti laimingais žmonėmis. Ir aš linkiu kiekvienam iš mūsų susikurti savo ramybę, kurioje mes jausimės saugūs ir laimingi. Labai norėčiau tikėti, kad jau ši diena yra žingsnis į kiekvieno iš mūsų laimę. Ir jei mes visi pasistengsime – mums tikrai pavyks“, – sako K.Kerbedis.

DEIVIDAS BASTYS – AŠ LAIMINGAS

„Tai jau ne pirmas toks nuotaikingas mano kūrinys, kuris apie tai, jog niekada neverta liūdėti per anksti ir viskas priklauso tik nuo mūsų pačių požiūrio į gyvenimą“, – šypsosi Deividas.

KAMBARIOKAI – MŪSŲ LAIMĖ ČIA

Kambariokai neslepia – per daugelį metų gastroliuojant po Lietuvą teko patirti visko: apsistoti ir prabangesniuose viešbučiuose, ir nerenovuotose mokyklose išdaužytais langais. Tačiau jokios, kartais net ekstremalios sąlygos, scenos profesionalų nebaugindavo, koncertuodami jie visada jaučiasi laimingais.

ANDRIUS RIMIŠKIS – LAIMINGAS ŽMOGUS

Kaip dainoje, taip ir gyvenime, jis – laimingas žmogus. Andrius džiaugiasi, kad grįžo į kūrybos kelią. Tai yra pati mėgstamiausia jo veikla. Tačiau patirtys leido į viską pažiūrėti kitomis akimis. Kitaip vertinti situacijas, priimti sprendimus.