Dainininkė Natalija Bunkė intensyviai ruošiasi artėjančiam turui po didžiąsias Lietuvos arenas.

Kad nustebintų savo gerbėjus, ji kiekvieną mėnesį pristato vis naują dainą ir vaizdo klipą. Kaip rašoma pranešime žiniasklaidai, šį kartą žinoma dainininkė nusprendė pristatyti jautrų kūrinį ir pasiūlė gerbėjoms įsiamžinti vaizdo klipe.

Prieš filmuojant vaizdo klipą Natalijai Bunkei kilo mintis, kad jame ji galėtų būti ne viena, bet su ištikimiausiomis gerbėjomis.

Vos paskelbusi žinią su kvietimu nusifilmuoti vaizdo klipe, dainininkė sulaukė didžiulio kiekio žinučių.

Kalbėdama apie savo svajones, Natalija Bunkė atvira – ji jau nuo mažens žinojo, kur slypi paslaptis, padedanti pasiekti didžiausių norų.

„Aš nuo mažens žinojau, kad noriu tapti dainininke. Tikriausiai man padėjo mano charakteris ir užsispyrimas. Aš nenoriu skambėti banaliai, bet iš tiesų pasiekti galima absoliučiai viską. Vienintelė klaida, kuria daro žmonės – sustoja pusiaukelėje“, – kalba dainininkė.

Užsispyrimas, darbštumas ir noras Nataliją Bunkę lydėjo nuo vaikystės, tačiau aplink ji matė ne vieną dužusią svajonę, o socialiniuose tinkluose dažnai sulaukdavo klausimų ir prašymų patarti – ką daryti norint tapti tokiu sėkmingu žmogumi, kaip ji.

Būtent tai ir paskatino sukurti klipą, kurio pagrindinė mintis – kiekvienas esame vertas sėkmės.