Vasarą pristačiusi savo debiutinį muzikinį klipą „Žibutės”, atlikėja Baiba Skurstene-Serdiukė ir vėl nori nudžiuginti klausytojus nauja daina ir klipu „Noriu bėgt”.

„Gyvenimas yra emocijų puokštė, todėl būtų neteisinga kurti dainas vien apie drugelius pilve. Šįkart mano daina atskleidžia liūdnesnius pojūčius, bet juk mes visi kartais tai patiriame”, – sako Baiba.

Daina „Noriu bėgt” kalba apie išsiskyrimą, bėgimą nuo smaugiančių santykių, kuriuose trūksta erdvės. Šia daina norima pasakyti, jog kartais poroje žmonės būna vienas kitam toksiški ir, tokiu atveju, teisingiau pasukti skirtingais keliais nei mėginti tuos santykius sulipdyti rizikuojant savo psichologine sveikata.

„Galbūt iš pirmo žvilgsnio daina nepasirodys liūdna dėl savo ritmo, simbolizuojančio bėgimą. Vis tik kūrinio mintis yra pakankamai slogi, tad ir patį klipą norėjosi sukurti tamsesnį, sukeliantį gilesnes mintis, apmąstymus. Filmavimo aplinka atspindi visiems pažįstamą nuotaiką, kai nebepakeldami emocijų svorio išeiname pasivaikščioti ir traukiame ten, kur akys mato, turėdami vienintelį tikslą – pabūti su savimi” – pasakoja atlikėja.

Klipo filmavimas vyko saulei nusileidus, naktiniame Vilniuje, miesto žiburių apsuptyje. Atlikėja Baiba džiaugiasi, kad ruduo kūrybinę komandą lepino geru oru, tad filmavimo aikštelėje nereikėjo kęsti nei lietaus, nei nušalusios nosies keliamo diskomforto.

Baiba siunčia visiems daug meilės tikisi, kad kiekvienas klausytojas dainą atras ir prisijaukins savaip. Galbūt vieniems daina padės išliūdėti, o kitiems – pasidžiaugti nauju gyvenimo etapu.