Sparčiai populiarėjantis muzikos kūrėjas ir dainininkas Rokas Yan šiandien klausytojams pristato ryškią premjerą.

Tai kartu su žinoma dainininke Evgenya Redko įrašyta daina „Melodramos“ bei meksikietiškų telenovelių įkvėptas vaizdo klipas. Pasak dueto, šis bendradarbiavimas buvo išties įdomus ir pilnas puikių akimirkų.

Pasakodamas apie kūrinio „Melodramos“ gimimą Rokas Yan prisimena, kad tai buvo spontaniškai labai simbolišku metu gimusi idėja.

„Turbūt įkvėpė įspūdingas kalnų viršūnių vaizdas pro langą ar artėjanti 2023-ųjų pradžia, nes kurti buvo labai lengva – dainos tekstą parašiau, turbūt per mažiau nei pusvalandį, vienu prisėdimu“, – prisimena jaunas kūrėjas.

Tiesa, netrukus dainininkui pradėjo kirbėti mintis, kad būsimam kūriniui reikalingas moteriškas balsas. Iš karto kilo mintis dainą įrašyti kartu su gerai žinoma atlikėja Evgenya Redko. Būtent nuo paprastos žinutės ir užgimė duetas.

Evgenya Redko prisimena, kad išgirdus šiandien pristatomą kūrinį pirmą kartą, jau kitą rytą jis skambėjo galvoje.

„Smagu, kad šiai dainai nutarėme nufilmuoti klipą. Vizualūs elementai iš mums visiems gerai pažįstamų telenovelių. Ką jau kalbėti apie šokį – jis turėjo būti! Tiesa, filmuoti šį klipą buvo tikras iššūkis, dar nebuvo tekę filmavimo pamainą pradėti vidurnaktį ir tęsti iki 7 valandos ryto. Po jų melodromatiškai kritau į lovą“, – džiaugiasi Evgenya Redko.