Įvairių muzikinių televizijos projektų prizininkas, nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje dalyvavęs Martynas Beinaris pristato naują savo kūrinį „Tobula“.

Karščiu alsuojančioje Graikijos saloje Kefalonijoje kurtame dainos vaizdo klipe įsiamžino ir mylima atlikėjo moteris – žmona Skaistė.

„Jos ilgai įkalbinėti nereikėjo, nes idėją, kad Skaistė galėtų tapti mūsų projekto dalimi, sugalvojome spontaniškai. Žinau, kad jei apie tai būčiau užsiminęs anksčiau, ji būtų turėjusi daug laiko persigalvoti. O kai viskas įvyko „čia ir dabar“, neliko erdvės dvejonėms“, – sako atlikėjas.

Spontaniškai, įkvėpta nepaprasto gamtos grožio, nusifilmuoti klipe sutikusi žmona Skaistė, suteikė jam dar daugiau spalvų.

„Manau, klipas pavyko, pagaliau mano daina išvydo dienos šviesą. Esu be galo laimingas, kad puikiai poilsį suderinome su darbu. Pati daina gimė po dvejų su pusę metų pertraukos. Gana nemažas laiko tarpas, deja, gyvenimas labai greitai bėga. Tačiau, kaip sakoma, geriau vėliau nei niekada“, – sako M. Beinaris.