JAZZU – SAPNAS

„Daina – apie labai stiprų jausmą, besąlygišką meilę, kuri niekada neišeis, ji gali tik transformuotis. Gyveni gyvenimą, atrodo, jau tai praėjo, atsimeni įvykius kaip pro rūką, kaip sapną. Bet jie įspaudė žymę tavo širdyje, iš esmės tave pakeitė ir niekada nebebūsi toks, koks buvai. Taip ir augame – reikia visokių jausmų ir patirčių, kad galėtum pasakyt – aš išties gyvenau“, – apie dainą pasakoja Jazzu.

TONIS – BALTAIS SAPNŲ TAKAIS

„Atleisti ir paleisti – vienintelė išeitis. Ir, deja, tik laikas užgydo žaizdas. Labai dažnai mes įvertinam, ką turim, tik tada, kai prarandam. Čia ir dabar – vertinti ir branginti. O jei išsiskyrimas neišvengiamas – paleisti vienas kitą ir nurimus aistroms padėkoti už gražiausias kartu išgyventas gyvenimo akimirkas. Svarbiausia neprarasti vilties, nes kažko pabaiga visada yra naujo kelio pradžia“, – sako Antonijus Žilinskas-Tonis.

PATRULIAI – SAPNAS

Herojaus akyse – liūdesys. Nesėkmė po nesėkmės, kūryba stringa, nuovargis nuneša į sapnus. O sapnuose – vakaras, muzika, deivė šiltomis akimis… Iš tokio sapno nelabai norėsis prabusti, kita vertus – niekada nežinai, ką vieną naktį sutiksi realiam klube – gal TĄ žmogų, kurį taip ilgai sapnavai?

VALDAS LACKO – TIK SAPNE

Ši Valdo Lacko daina spinduliuoja pačius tauriausius jausmus. Per prasmingą tekstą, muziką, atlikėjo balso ekspresiją daugelis klausytojų atpažins save ir savo meilės istoriją.

TOMAS AUGULIS – SAPNAS 2020

„Daina atspindi mane šiandieninį: yra kažkiek sapno mistikos, yra nesibaigiančios, išgalvotos meilės istorijos, kurios žmonėms patinka. Duodu klausytojams to, ko jie nori“, – pasakojo T. Augulis.

RONDO – TU KAIP SAPNAS

„Daug bendrauju su aplinkiniais. Ypač koncertų metu. Žinoma, nuoširdžiausi pokalbiai su įvairiausio amžiaus žmonėmis įvyksta per pasirodymų pertraukėles. Ir dažniausia tema, kuri aktuali visiems, yra meilė. Ji ir įkvėpė šiai dainai“, – sakė A. Ivanauskas-Fara.

DZOUNS – SAPNAI

Pasak paties Dzouns, daina apie tai, kad viskas virsta tiesiog sapnais.

HUSARAI – SAPNAS

Praktiškai visos „Husarų“ dainos yra apie meilę, ši daina taip pat nėra išimtis.

PAULINA PAUKŠTAITYTĖ – SAPNAI

„Ši daina gimė būtent mano sapnuose. Dar karantino metu susapnavau sapną, kurio metu mačiau nuo manęs bėgantį mylimą žmogų. Bėgau paskui jį, kviečiau, tačiau jis nutolo ir sapne likau viena. Prabudau su ašaromis akyse ir buvau itin sukrėsta, tačiau tada supratau, kad visą šį stiprų jausmą turiu paversti kūryba“, – apie dainą pasakojo atlikėja.

ALANAS CHOŠNAU – UŽ SAPNŲ

„Kūrinys man asocijuojasi su jausmų ir santykių idile – tokia tobula ir stipria, kad žmogus, matyt, nėra pajėgus jos pasiekti. Daina „Už sapnų“ klausytoją neša tolyn, lyg vizija apie tai, kokia palaima yra mylėti, pasitikėti, dovanoti laisvę, be konkretaus sandorio, konkrečių mainų“, – filosofiškai pabrėžia atlikėjas.