Dainininko Andriaus Rimiškio ir jo sesers Ramintos Rimiškytės muzikinis duetas jau švenčia pirmąjį gimtadienį. Rodos, šią dieną švęsti skatina pati lemtis – nors ir iš anksto neplanuotai, jiedu praėjus lygiai metams nuo pirmojo hito pristato antrąją savo dainą „Stebuklai neklydo“.

„Praėjo vieneri metai nuo mūsų su Raminta pirmosios dainos „Tave matau“ debiuto. Simboliška, tikslingai neplanuota ir gal net patiems kiek netikėta, kad būtent dabar pristatome dar vieną naujieną“, – pristatydamas dainą, sako Andrius Rimiškis.

Daina „Stebuklai neklydo“, anot atlikėjų, apie buvimą, kuris būna visoks – kupinas lūkesčių, užsispyrimo, abejonių…

„Tai – apie šalia esančius žmones. Apie prisiminimus. Apie stebuklus, kurių palytėti įgauname drąsos žengti į priekį. Prieš sutinkant pačias gražiausias metų šventes, pažadėkime vienas kitam tikėti, dėkoti, mylėti, svajoti, nes „Stebuklai neklydo“, – sako Andrius.

Andrius Rimiškis pastaruoju metu gyveo intensyviame kūrybiniame etape – kartu su seserimi Raminta vyko į koncertinį turą, į kurį leidosi su gyvo garso grupe. Šie pasirodymai atlikėjui – išsipildžiusi svajonė, brandinta kone 18 metų.