Lietuviškos muzikos gerbėjų grojaraščius jau papildė pirmomis žiemos dienomis naujai suskambėjusi legendinė daina „Tu palauk sustok“ – ją grupė „Rondo“ atliko kartu su nuomonės formuotoja, socialinių iniciatyvų autore Indre Stonkuviene.

Abi pusės, pasiryžusios puikų rezultatą padovanojusiai avantiūrai, patikina, jog bendradarbiavimas įvyko spontaniškai ir suteikė daug puikių emocijų.

„Po vieno renginio su viešniomis laiką leidome šokių aikštelėje. Tuomet vakaro „vinimi“ tapo puikiai žinoma „Rondo“ daina. Supratau, jog norėčiau ją atlikti ir pati.

Parašiau grupės lyderiui ir dainos autoriui Aleksandrui Ivanauskui – Farai prašydama sutikimo ir jį gavau“, – pačią pradžią prisimena žinoma moteris.

Netrukus I. Stonkuvienė sulaukė ir kitos Faros žinutės su pasiūlymu vieną publikos mylimiausių dainų atlikti kartu.

Garsi moteris neslepia – muzikos scenos grando sumanymas buvo ne tik malonus, bet ir kiek bauginantis. Iš pradžių ji savo abejones argumentavo tuo, kad dainuodama gerai jaučiasi tik jai pažįstamoje, artimoje, moteriškoje draugijoje. Tačiau Fara padrąsino, tam pritarė ir I. Stonkuvienės mylimi žmonės.