Kurį laiką grupės „Vyšnios“ merginos buvo atsitraukusios nuo kūrybos, paskutinę dainą išleido tik prieš du metus, o ir reklamos, fotosesijų ar kitų naujienų apie grupės merginas nebuvo girdėti.

Pačios merginos teigia, kad niekur nebuvo dingusios, tiesiog daugiau laiko skyrė savo asmeniniams gyvenimas, mat per šį laiką visos susituokė ir dvi iš jų susilaukė nuostabių mergaičių.

„Praėjusi vasara buvo tikrai aktyvi, koncertai, vestuvės, po to medaus mėnesis, tačiau dabar po visų renginių atsipūtėme ir atėjo įkvėpimas naujiems grupės kūriniams“, – pasakoja grupės narė Agnė.

Šiandien „Vyšnios“ klausytojams, pristato naujausią dainą bei video klipą – „Šoksiu viena“.

Nors dainos mintis neatitinka dabartinio merginų gyvenimo, visos puoselėja gražius jausmus savo antrosioms pusėmis, tačiau teigia, kad yra išgyvenusios tą jausmą, kai yra sunku užbaigti netikusius santykius, nes visada viliesi, kad dar viskas bus gerai.

„Manau dainos žodžiai palies daugumą. Labai daug porų susiduria su santykių krize, kai supranti, kad būni su netinkamu žmogumi, bet sunku jį paleisti ir vis tikiesi, kad jis pasikeis. Santykiai tampa našta, kai būdamas santykiuose jautiesi vienišas“, – teigia grupės narė Sandra.