Dainininkei Ingridai Kazlauskaitei gruodžio 26-oji atnešė net dvi šventes – ne tik antrąją Kalėdų dieną, bet ir gimtadienį. O šiemet sukaktis kaip reikiant ypatinga – atklydo 40-metis!

Nors minint gražią progą Ingridos galvoje sukasi ne viena svajonė ir planas, ji neslepia, susirgus artimam žmogui, labiausiai ko nori linkėti aplinkiniams – sveikata.

„Laikui bėgant vis labiau supranti, kas yra didžiausias turtas. Todėl to norisi tik linkėti ir linkėti tiek sau, tiek artimiesiems, tiek visiems Lietuvos žmonėms sveikatos“, – sakė I.Kazlauskaitė.

I.Kazlauskaitė neslepia – pakilią gimtadienio nuotaiką šiemet stiprinai ir tai, jog pastarieji metai buvo pilni svajonių iššipildymo. Tiek muzika, tiek koncertai, tiek kasdienės smulkmenos atlikėją labai džiugino. Su šia nuotaika dainininkė įžengia ir į naujus savo gyvenimo metus.

„Pernai per gimtadienį sugalvojau norus, svajones, tikslus, kuriuos paleidau į naujametę naktį ir galiu sakyti, kad jie išsipildė. Vienos svajonės tik spėja išsipildyti, sugalvoju kitas. Štai viena jų – neseniai išleidau atnaujintą mamos prieš trisdešimt metų dainuotą kūrinį „O aš šalia tavęs – tokia laiminga“, apie kurio pristatymą mąsčiau jau kurį laiką. Visada labai gera prisiliesti prie tėvelio, prie mamos kūrybos, nors ir jaučiu didelę atsakomybę, visad nerimauju, kaip jie sureaguos“, – atviravo dainininkė.