PIKASO – TYLIAI, TYLIAI

„Mylėjau, mylėjau tyliai tyliai, bet nuvylei. Mylėjau, mylėjau, o tu nesupratai“, – dainuoja „Pikaso“ vaikinai, atskleidžiantys, kad tyliai tyliai verkti moka ir vyrai.

2 DONATAI – TYLIAI AKIS UŽMERKIU

Savo žemaitišku užsispyrimu, paprastumu ir ypatingai stipriais balsais grupė „2 Donatai” sužavėjo ne vieną klausytoją ir neliko nepastebėtais. „Esame garantuoti ir tikri, kad savo klausytojams atiduodame visą meilę, kad daug dirbame dėl to, jog mūsų muzika paliestų kiekvieno širdį“, – mintimis dalinasi atlikėjai.

SAULIUS PRŪSAITIS IR IGLĖ – TYLIAI IŠEINU PAS KITĄ

„Žmonės iškart po pirmos mūsų su Igle dainos manęs klausė: kada bus antra? Neturėjau atsakymo, leidau viskam vystytis natūraliai. Prireikė laiko, kad pagaliau atsirastų kūrinys, kuris vėl puikiai tiktų mūsų duetui“, – sako Saulius Prūsaitis.

MONIKA ŠEDŽIUVIENĖ IR AUDRIUS JANONIS – ŠIRDY TYLA

„Sulaukėme daugybės teigiamų komentarų, man net vaizdo įrašus siunčia, kur vaikai šoka išgirdę mūsų dainą. To jausmo neįmanoma nupasakoti. Labai malonu, kad žmonėms patiko pirmasis kūrinys ir tikimės, kad kiti taip pat nenuvils“, – sako kūrinio sėkme besidžiaugianti M. Šedžiuvienė.

LAURIS REINIKIS – ŠIRDIS SUDEGUS TYLIAI

„Jeigu dvi širdys myli viena kitą, jos turi mylėti viena kitą iki pabaigos“ – tokia vaizdo klipo istorijos idėja. „Tai labai rimta ir jautri istorija, taip pat labai tikroviška ir svarbi. Mes visi žinome ar girdėjome bent jau apie vieną tokioje situacijoje atsidūrusį žmogų“, – aiškina Lauris.