Visai neseniai muzikos padangėse startavo nauja paauglių grupė „NeTobulos“.

Naujųjų metų proga merginos klausytojams dovanoja nauju ritmu suskambusią visiems labai gerai žinomą dainą „Angelas baltas“.

Šis muzikinis kūrinys atskleidžia ne tik grupės kūrybinį potencialą, bet ir pristato naują akustinį atgarsį gerai žinomam, kažkada topų viršūnes užkariavusiam, hitui.

Nauji metai, tai lyg naujo etapo pradžia, kur kiekvienas gali susikurti naujus tikslus, siekius ir bandyti juos įgyvendinti, kaip sako merginos „nebūtina viską atlikti tobulai, svarbiausia bandyti, o bandant tikrai atrasite gerų rezultatų“.

Šiuo metu ypač populiaru prisiminti ir atgaivinti šiek tiek pamirštas dainas, todėl merginos išgirdusios dainą „Angelas baltas“ net nesuabejojo, kad tai būtent ta daina, kurią nori atlikti naujai.

Pirmoji originali dainos versija buvo išleista 2003 metais. Daina tapo hitu ir padėjo išgarsėti tuo metu švelnaus balso savininkei „Tajai“.

„Esame labai laimingos, kad „Taja“ mumis pasitikėjo ir leido jos kūrinį atlikti naujam skambesy, tad naujų metų proga dovanojame jums ne tik naujai atgimusią dainą „Angelas baltas“, bet ir muzikinį klipą, kuris kaip ir pats kūrinys, kupinas estetikos, švelnumo ir lengvumo, – sako nuoširdžiausias šypsenas siunčiančios grupės „NeTobulos“ narės Vesta, Augustė ir Gabrielė.