Dainininkas Dovydas Misiūnas – „Dovi Mi“ pastaruoju metu džiaugiasi apčiuopiamais kūrybos rezultatais.

Šiandien atlikėjas pristato naują kūrinį „Sukasi Mano Galva“.

Pasakodamas apie jau trečiąjį lietuvišką kūrinį, kuris dabar išvydo dienos šviesą, Dovydas atviras – šios dainos gimimas suteikė daug džiaugsmo.

„Šią dainą parašiau rugsėjo pabaigoje naktį. Šį kartą iš pradžių į galvą atėjo ritmas, tada pradėjo dėliotis melodija su visokiais prisiminimais, vaizdais iš filmų. Tas greitas ritmas ir melodija taip gražiai susipynė, susiliejo… Iš visos tos muzikos labai greitai atsirado žodžiai. Jau ne pirmą kartą pastebiu, kad man žodžius diktuoja muzika. Aš tiesiog turiu klausytis. Bet taip labai klausytis. Tada viskas skrenda“, – pasakoja „Dovi Mi“.

Pasak jauno kūrėjo, naujausia daina „Sukasi mano galva“ yra apie romantinį jausmą, kuris užvaldo susižavėjus kitu žmogumi.

„Su šia daina norėjau įamžinti tą naktinį romantinį jausmą, kai viskas aplink liejasi, sukasi, kai jauti tą energijos pliūpsnį. Kai pamatai žmogų, kuris visą tai sukelia. žinome ar abiem patinka ar ne. Kai pas jį nešu dainą, žinau, kad ją nešu į patikimas rankas“, – džiaugiasi jaunas kūrėjas.