Alternatyviosios popmuzikos kūrėjai „Sun Francisco“ pristato nacionalinei „Eurovizijos“ atrankai skirtą dainą „Trauka (Svaigsta galva)“.

„Daina pirmiausia yra apie tarpusavio ryšio paieškas, artumo poreikį. Kai kam nors jauti tokį stiprų potraukį, kad negali pasipriešinti – neri į santykius stačia galva, kūnai ir protai susilieja, bet kokios ribos tarp tavęs ir kito išnyksta. Pirmiausia „svaigsta galva“ iš meilės ir malonumo, kai yra ypatingai gera, o vėliau galva ima svaigti nuo to, kad viskas pasidaro atgrasu, nepakeliama, per sunku. Tad dainos pavadinimas yra akcentas, kuris ne kartoja, bet papildo ir konkretina visą dainos idėją“, – apie naują kūrinį pasakoja muzikantai.

„Sun Francisco“ duetą sudaro partneriai ne tik scenoje, bet ir gyvenime – Giedrė ir Maksas. Giedrė yra dainų autorė ir dainininkė, pirmojo „Lietuvos balso“ antrosios vietos laimėtoja, daugkartinė tarptautinių ir respublikinių dainavimo konkursų laureatė, vokalo ugdytoja. Maksas – muzikos prodiuseris, kompozitorius ir multiinstrumentalistas. Savo muzikoje atlikėjai originaliai ir nestandartiškai derina įvairius muzikinius stilius ir įtakas nuo devintojo dešimtmečio synthpop iki modernaus R&B. Atlikėjai patys rašo ir prodiusuoja savo dainas, kuria sceninius įvaizdžius, filmuoja ir montuoja klipus, vizualizacijas.