Grupė „Pikaso“ savo gerbėjams pristato nostalgišką naują kūrinį „Tikiuosi, tu ne viena“ ir netrukus išvyks į koncertų turą „9131“, skirtą pažymėti grupės gyvavimo 25 metų jubiliejų.

Kaip teigia „Pikaso“ narys Haroldas Šklėrius, naujoji grupės „Pikaso“ daina „Tikiuosi, tu ne viena“ yra apie sudėtingus dviejų žmonių santykius. Dainos herojai dėl tam tikrų priežasčių nebegali būti poroje, tačiau artimi jausmai vienas kitam dar rusena širdyje.

„Yra toks posakis, jog jeigu myli žmogų, kartais turi jį paleisti. Ši mintis puikiai tinka apibūdinti ir naujausiai mūsų dainai. Joje kalbama apie situaciją, kai dėl įvairių priežasčių būti su kitu žmogumi poroje pasidaro per sunku, tačiau vis tiek mylime jį ir norime, kad jis būtų laimingas, net jei laimę ateityje teks kurti atskirai“, – teigia Haroldas.

Dainą pristato naktiniame Kaune nufilmuotas minimalistinis vaizdo klipas. Pasak grupės narių, šia vizualizacija norėjosi minimaliomis vaizdinėmis priemonėmis, bet įtaigiai perteikti dainos emociją ir pagrindinę žinutę.

Grupės nario Roko Laureckio teigimu, nauja daina įprasmina ir vasarį startuojančio jubiliejinio grupės koncertinio turo „9131“, skirto grupės 25 metų veiklos paminėjimui, pradžią.

„Šį mėnesį prasideda ir mūsų jubiliejinis turas. Tad daina „Tikiuosi, tu ne viena“ yra lyg dovana ištikimiausiems mūsų gerbėjams, kurie seka mūsų kūrybą visus šiuos dešimtmečius”, – mintimis dalinosi „Pikaso“ narys Rokas.