Visam pasauliui minint Valentino dieną, Martynas Kavaliauskas dovanoja premjerą – nostalgiško svaigulio įkvėptą dainą „Šaltos naktys“.

Kaip rašoma pranešime žiniasklaidai, kūrinys išleidžiamas su paslaptingu ir netikėtu režisieriaus Roko Makarevičiaus kurtu vaizdo klipu, kurio pagrindinę heroję suvaidino žinoma TV laidų vedėja Ramunė Kurienė.

„Esu labai laimingas, kad įgyvendinome tokią puikią klipo idėją – norėjosi sukurti kažką unikalaus ir nerūpestingo, kažką sentimentalaus ir svaigaus, tačiau kartu ir lengvo, artimo“, – sako dainininkas.

Pasak vaizdo klipo kūrėjų, būtent Ramunės personažo įvedimas, kuriant naująjį Martyno muzikinį klipą, padėjo sukurti neįprastą dainos įvaizdį ir tik išryškino pagrindinę kūrinio idėją.
Martynas labai apsidžiaugė, jog Ramunės įkalbinėti neteko ilgai, o klipe netgi galima išvysti ir ištraukas iš jų susirašinėjimo dėl galimybės nusifilmuoti vaizdo klipe.

„Prisipažinsiu, kad nedėjau daug vilčių, jog pavyks Ramunę pakviesti. Iki tol niekuomet nebuvome bendravę ar kur prasilenkę. Tačiau įvyko priešingai. Susirašėme žinutėmis ir ji iš karto sutiko. Vėliau netgi ir muzikiniame klipe atkartojome beveik tas pačias originalias susirašinėjimo žinutes“, – intrigavo Martynas.

Savotiškai įdomi ir autentiška patirtis buvo tai, kad dainos muzikinis klipas įamžintas buvusios sinagogos, 1858 m. pastatytos Kauno Žaliakalnyje, erdvėse.

Šiuo metu erdvės pritaikytos ir prieinamos visiems, kurie čia nori švęsti savo šventes, rengti kūrybines dirbtuves, fotosesijas, susitikimus ar filmuoti vaizdo klipus.