Praėjusių metų pabaigoje atlikėja Jurga Šeduikytė ir Jonas Nainys (Jovani) surėmė muzikines pajėgas ir į dienos šviesą paleido naujai suskambusį kūrinį „Nebijok“.

Kone vizitine Jurgos kortele tapusi daina, kurią J. Nainys praturtino elektronikos garsais, neseniai įamžinta ir vaizdo klipe.

Jo filmuoti komanda vyko į auksine prabanga tviskantį Dubajų, o šiandien, minint Meilės dieną, kūrybinį rezultatą pristato visiems savo gerbėjams.

Legendinė Jurgos daina „Nebijok“ kitąmet minės savo dvidešimtmetį. Per šias dvi dekadas, pasak pačios atlikėjos, kūrinys ne tik augino kartas, bet ir daug kam paliko ryškų gyvenimo įspaudą.

„Žinau, kad kažkas skambant šiam kūriniui susipažino, kažkas – pirmą kartą pasibučiavo. „Nebijok“ daug kam padėjo patirti tam tikras prabudimo akimirkas, lydėjo klausytojus tuomet, kai trūko palaikymo. Tai kūrinys, kurį pavadinčiau nebijojimo schema – nebijojimo būti savimi. Už tai šiai dainai jaučiu didžiulę pagarbą“, – pasakoja Jurga, pridurdama, kad tik žvelgdama baimei į akis, pati patyrė didžiausius gyvenimo atradimus.

Kai neseniai žinomas prodiuseris Jurgai pasiūlė žvilgtelėti į „Nebijok“ kitu kampu, atlikėja nedvejodama sutiko ir uždegė žalią šviesą J. Nainiui kurti taip, kaip jis sugeba geriausiai – su šokių muzikos skambesiu ir elektronikos elementais.