DONATAS MONTVYDAS IR DŽORDANA BUTKUTĖ – 17

Abu atlikėjus retai kada galima išgirsti duetuose, todėl tai tapo jiems maloniu iššūkiu ir ypatingu siurprizu gerbėjams. Dž. Butkutė neabejoja, kad nors su Donatu muzikoje yra labai skirtingi, tačiau šioje dainoje jų balsai nuostabiai suderėjo.

SAULIUS PRŪSAITIS IR IGLĖ – TU NEMOKI

Saulius ir Iglė idėją įrašyti bendrą kūrinį brandino dar tuo tada, kai Iglė būdama S. Prūsaičio mokine laimėjo muzikos šou „X faktorius“. Idėja virto realybe daugiau nei po metų. „Turėjome sulaukti tinkamos dainos, o jos negimsta pagal užsakymą“, – juokiasi S. Prūsaitis ir pasakoja, kad vos sukūręs „Tu nemoki“, pagalvojo apie Iglę, – „Nuo pat pradžių šioje dainoje girdėjau dainuojančią moterį, tačiau kol nepakviečiau Iglės bandomajam įrašui, nebuvau pastebėjęs, kad mūsų balsai taip puikiai dera“.

JESSICA SHY IR NOMBEKO AUGUSTE – TYLIAI PAKUŽDĖK

„Tai kūrinys apie draugystę bei paslaptis. Simboliška, jog su Nombeko Auguste esame geros draugės bei kolegės, todėl viena prieš kitą jaučiamės laisvai. Norėjome, kad klipas atspindėtų mūsų jaunas, laisvas sielas ir gyvenimo džiaugsmą. Svarbu yra žinoti, kad turime artimus žmones, kuriems galime patikėti asmeniškiausius dalykus“, – pasakoja Jessica Shy.

RAIMONDA MASIULYTĖ IR ČESLOVAS GABALIS – PALIESKI MANO SIELĄ

„Rašydama šią dainą, tiesiog norėjau, kad būtų malonu žmonėms jos klausytis: labai dažnai rašau kūrinius, kurie patinka tik man. Manau, kad taip kūrėjas nuvilia savo gerbėjus: rašo, nepagalvodamas, kad galbūt jiems visai tas neaktualu. Ir šį kartą aš norėjau atiduoti duoklę savo klausytojams: ši daina skirta tiems žmonėms, kurie yra laimingai įsimylėję“, – mintimis apie kūrinį dalinosi Raimonda Masiulytė.