Praėjusių metų pabaigoje savo debiutinį albumą „Gyvenimo nematę“ išleidęs atlikėjas ir dainų kūrėjas Audrius Petrauskas-Gebrasy pristato vieną iš albumo kūrinių „Jeigu“.

Kaip teigia Gebrasy, dainoje „Jeigu“ pasakojama apie duobėtus dviejų žmonių santykius, kuriuose kartais pamirštama komunikacija ir atsiranda daug vietos interpretacijoms.

Tuomet išlenda įvairiausi vidiniai demonai: nepasitikėjimas savimi, nepakankamumo ir nesaugumo pojūtis.

Norėčiau, kad ši daina paskatintų žmones tapti atviresniais ir nebijoti kalbėtis tomis temomis, kurias kartais norėtųsi apeiti“, – atvirauja dainos autorius.

Pasak Gebrasy, po albumo išleidimo jis keletą mėnesių užsidarė studijoje, kūrė dainas kitiems atlikėjams, kurių dalį buvo galima išgirsti ir šių metų „Eurovizijos“ atrankose, bei rūpinosi savo asmenine kūryba.

„Buvo tikrai smagi patirtis bendradarbiauti su tiek skirtingų atlikėjų, tačiau 2024-ųjų metų pradžioje radau nemažai laiko ir savo kūrybai, savęs atradimui ir naujų sąskambių paieškoms. Labai džiaugiuosi, kad studijoje turiu tokią patikimą komandą, kurios dėka galėsiu gerbėjus ir toliau stebinti bei džiuginti nauja muzika“, – prisipažįsta Gebrasy.