PAULIUS STALIONIS IR ASTA PILYPAITĖ – MAKIAŽAS

Dainininkai Asta Pilypaitė ir Paulius Stalionis, kuriuos pagaliau suvedė kūryba ir likimas, nusprendė savo gerbėjams padovanoti bendrai atliekamą dainą „Makiažas“, kuri perpinta meilės ir nostalgiško 80-ųjų skambesio.

MONIKA ŠEDŽIUVIENĖ IR AUDRIUS JANONIS – ŠIRDY TYLA

Duetas teigė, jog pagrindinė naujojo kūrinio tema – apie skyrybų skausmą ir siekį kuo greičiau pamiršti sunkias akimirkas. „Manau, daugelis yra patyrę sunkių akimirkų, apdainuojamų mūsų kūrinyje, todėl su Audriumi labai tikimės, kad daina klausytojams bus artima“, – sakė Monika.

INGA JANKAUSKAITĖ IR GERDA ŠUKYTĖ – ŠOKU VIENA

„Tai, kokiu būdu gimė ši daina yra puiki iliustracija tam, kad kartais reikia leisti dalykams įvykti arba tiesiog jautriai stebėt ženklus ir daryti. Tekstas iš manęs iššoko pats – ėmiau ir parašiau, netaisydama nei eilutės, negirdėdama jokio motyvo galvoje. Džiaugiuosi, kad ne tik vidumi, bet ir balso tembrais puikiai derame su Gerda. Klausykit ir džiaukitės su mumis!“, – ragina Inga Jankauskaitė.

IRŪNA IR PIKASO – LAUŽAI

„Jaučiuosi sava ir artima, kai kuriame bendrus muzikinius projektus su „Pikaso“ vaikinais. Ne tik dirbame kartu, bet ir atostogaujame. Todėl abipusis susikalbėjimas iš pusės žodžio – ta puiki būsena, kurią pasiekia tik seni, geri bičiuliai. Mūsų požiūris į gyvenimą ir vertybės sutampa. Jie – mano žmonės“, – sako Irūna.