IEVA NARKUTĖ IR MARIJONAS MIKUTAVIČIUS – KEISTA

Dainininkė juokiasi, kad Marijonas – iš tų scenos žvaigždžių, kurių plakatai paauglystėje kabodavo jos kambaryje ant sienos, todėl jis visai patenka į kategoriją tų, su kuriais „daugiau nebuvo nei buvo“. „Jis pats yra tobulas šitai dainai. Jo balse telpa tiek gyvenimo ir jausmų spalvų: ir džiaugsmas, ir nostalgija viename“, – sakė dainininkė. „O aš džiaugiuosi, kad mano balsas šalia Ievos skamba visai neblogai“, – teigė Marijonas.

IGLĖ IR TADAS – LABAS, KAIP TU?

„Sako, kad geriausios dainos gimsta iš pirmų akordų: lengvai, paprastai ir nesistengiant. Taip įvyko šį kartą. Pradėjau groti ir dainuoti pirmą į galvą atėjusią melodiją. Žodžių nebuvo, todėl tiesiog dainavau „na na na“ . Iglė prisijungė. Ir išgirdom, kad skamba puikiai“, – apie dainos „Labas, kaip tu?“ atėjimą į pasaulį pasakoja Tadas.

JURIJUS IR INGA JANKAUSKAITĖ – SKIRTINGI PASAULIAI

„Daina su Inga buvo stebuklas, kuris nukrito iš giedro dangaus, sulaukęs skambučio, kad Inga kviečia įrašyti dainą kartu net aiktelėjau. Gerbiu ir gėriuosi ja, kaip žmogumi ir atlikėja. Daina, kurią teko įrašinėti yra būnet tai! Du skirtingi pasauliai, dvi kartos suėjusios į vieną, kai laikas nesvarbu ir ryšys tarp žmonių yra tai, kas laiko visą pasaulį“, – pasidžiaugė Jurijus.

IRENA STAROŠAITĖ IR ŽILVINAS ŽVAGULIS – TAU KARTOSIU

„Aš visą gyvenimą nebuvau „gėlytės“ Starošaitei. Turiu tą savo lengvą charakteriuką su kuriuo man gyventi sekasi puikiai, bet Irenai nepavydžiu ir pats“ – juokiasi Žilvinas.