Lėktuvo trapas nusileidžia: laipteliais energingai nusileidžia JI ir JIS. Įkvepia dar žvarboko Lietuvos oro, nusišypso ir keliauja į dar vieną koncertą, į dar vieną pasimatymą su savo gerbėjais gimtinėje.

Jolanta Naruševičiūtė ir Mantas Vygantas vis dažniau matomi Lietuvoje, o darbų grafikas sudėliotas taip, kad žymi pora spėtų ne tik pakoncertuoti, bet ir įrašyti naujausias dainas.

Karščiausią naujieną: „Gyventi ir mylėt“ jie pristato visiems poros naujų dainų pasiilgusiems klausytojams, kurios gimimas buvo toks pat natūralus, kaip ir orai Anglijoje: tikiesi gerų – sulauki pilnų iššūkių, bet dėl to gyvenimas tik spalvingesnis, ar ne?

„Šis kūrinys asocijuojasi su tuo, kas mes esame. Tikime savimi, mylime ir esame mylimi. Ko daugiau reikia? Tikriausiai, neskaičiuoti nei dienų, nei valandų: svarbu, kad esame kartu. Esame labai laimingi, kad nepaisant žmonių nusistatymų, užgauliojimų ir didelių kalbų lavinos, išlikome savimi ir mūsų ryšys kas metai vis stiprėja. Esame įsitikinę, kad reikia džiaugtis ir mylėti gyvenimą kiekvieną mielą dieną, nesižvalgant aplink, saugant ir gerbiant asmeninę laimę“, – atvirauja Jolanta ir Mantas.

Pora įsitikinusi, kad naujausia daina „Gyventi ir mylėt“ ko gero, amžiaus kategorijos neturi. Gyventi mylint yra tiesiog dievo dovana. Nesvarbu, kas ką sako, nesvarbu, kad kažkam nepatinka, nesvarbu, net kaip tu gyveni, svarbu gyvenime mylėti!Tik tada kiekviena diena prasideda su šypsena, tik tada supranti, kad esi laukiamas, geidžiamas, saugus.