Atlikėja Baiba Skurstenė-Serdiukė šiandien pristato naują dainą „Kol tu esi šalia“, kvepiančią pavasariu, meile ir šiluma.

Kaip rašoma pranešime žiniasklaidai, ši daina yra ryškus kontrastas ankstesniam Baibos kūriniui, kuriame buvo nagrinėjami skausmingi santykiai.

„Pavasario saulė, lyg galinga burtininkė, išsklaido žiemos niūrumą ir nušviečia pasaulį naujomis spalvomis. Atgimsta ne tik gamta, bet ir jausmai – tai nuostabus metas. Tačiau tikrasis džiaugsmas nėra priklausomas nuo oro sąlygų – jis slypi mylimo žmogaus širdyje ir sušildo net šalčiausią dieną.

Šią dainą noriu padovanoti savo vyrui, kuris yra mano saulė ir įkvėpimo šaltinis, be kurio mano pasaulis nebūtų toks ryškus ir spalvingas“, – sako Baiba.

Dainos žodžiai primena mums, kad kartais neįvertiname mažų dalykų, kurie teikia tikrąją laimę. Baiba kviečia nepamiršti apkabinti mylimą žmogų, paskambinti seniai nematytam draugui ir tiesiog gyventi šia akimirka, nes niekas nežino, ką atneš rytojus.

Baiba tiki, kad daina „Kol tu esi šalia“ primins klausytojams apie svarbiausius dalykus gyvenime – meilę, dėkingumą ir gebėjimą džiaugtis mažais dalykais, nesvarbu, ar tai būtų praeivio šypsena, skani kava ar gražus saulėlydis.