IRŪNA IR MARIUS – MEILE, NEIŠEIK…

„Tai kūrinys apie du žmones, trokštančius paprastų, kasdieniškų dalykų: meilės, šilumos, buvimo kartu. Jie nenori į savo namus įsileisti vienatvės, bando susigrąžinti tai, kas svarbiausia, – meilę, ištikimybę ir pačius gražiausius jausmus, kurie reikalingi dviejų žmonių buvimui greta vienas kito. Ar jiems pavyksta? Gerbėjai gali sužinoti pažiūrėję mūsų vaizdo klipą“, – sako Irūna ir Marius.

JESSICA SHY IR ROKAS – STADIONAI

„Stadionai“ yra daina apie jausmus, kurie aplanko prisiminus vaikystę be rūpesčių, vietas, kurios mus užaugino, bei viską, apie ką tada svajojome”, – atskleidžia Jessica Shy. „Visi nuolat skuba ir kažko ieško – naujų patirčių, galimybių ar tiesiog savęs pačių – todėl kartais gera stabtelti ir prisiminti, nuo ko viskas prasidėjo. Kaip sako dainos žodžiai, „į jūrą bandėm bristi, bet neša mus namo“.

JURGIS BRŪZGA IR MONIKA MARIJA – BALKONE

Atlikėjai patikina, kad ši muzikinė sąjunga negalėjo neįvykti: „Jei kam mūsų duetas ir gali pasirodyti netikėtas, jis buvo neišvengiamas – nuolatos prasilendami repeticijų salėse ir koncertų užkulisiuose, supratome, kad beliko pasimatyti tik įrašų studijoje ir būsime kartu praėję viską!“. „Mes mėgavomės pačiu procesu, improvizavome, ieškojome mūsų bendro skambesio (ir po poros ne tokių sėkmingų variantų), parašę šią dainą abu sutariam, kad radome! Manau, kad dainos tema bus artima daugeliui klausytojų, kuriems nesvetima romantika ir nostalgiški jausmai“, – teigė Jurgis Brūzga.

LEON SOMOV IR SAULĖS KLIOŠAS – ŠOKIŲ AIKŠTELĖJE

„Naktis, šokių aikštelė, muzika, plaukiančios šviesos, spalvos aplink ir vienas žvilgsnis, kurio negali nepastebėti, kuris priverčia pasijausti ypatinga. Tai viskas ką reikia žinoti apie šią dainą. Visa kita – klausytojų vaizduotėje“, – pasakojo grupės vokalistė Justė Starinskaitė.