Dainininkas Rokas Yan pristato dar vieną muzikinę premjerą – jaunosios kartos atlikėjas pristato dainos „Ar būsi su manim?“ vaizdo klipą.

Pasak paties Roko, tai kol kas didžiausias vizualinis darbas jo muzikinėje karjeroje. Nepatogų, intriguojantį ir daugybę klausimų keliantį vaizdo klipą Rokas Yan įamžino kartu su didele komanda.

„Kai parašėme dainą apie pasaulio pabaigą, dar nežinojau, kiek viduje tūnojusių jausmų, klausimų, baimių ir simbolių ji laikui bėgant iškels.

Visa tai įamžinome klipe, kurį komentuoti man truputį nejauku. Taip, kaip gali būti nejauku atverti širdį miniai žmonių ir pabūti jų vakaro pramoga ar apkalbų objektu. Kaip gali būti nejauku kalbėti apie karą ar mirtį. Taip, kaip nejauku savęs paklausti, kaip jaustumeis, jei viskas dabar pat imtų ir pasibaigtų“, – pasakoja atlikėjas.

Pasakodamas apie dainos kūrybą, atlikėjas Rokas Yan prisimena ir darbinį jos pavadinimą. Kūrėjo teigimu, jį padiktavo įkvėpimas iš lietuviškos estrados.

„Dainos skambesys yra įkvėptas senosios lietuviškos estrados – kūrybinėje stovykloje patys negalėjome patikėti, kokia kryptimi viskas pasisuko, bet leidome sau eksperimentuoti ir paišdykauti“, – apie naują dainą pasakoja Rokas Yan.