„Jeigu ne tu“ – internete žaibiškai išpopuliarėjusios ir dėmesį išlaikiusios grupės „2Kvėpavimas“ nauja daina, lydima vaizdo klipo. Tai priešpaskutinis kūrinys iš būsimojo albumo, kurio gerbėjai sulauks dar šį pavasarį. Albumas, kaip jau tapo įprasta, bus išleistas skaitmeniniu formatu ir patalpintas visose muzikos platformose.

„Daugelis stebisi, kam tie albumai šiandien išvis reikalingi, bet man morališkai svarbu taip pažymėti savo kūrybos etapą. Paskui, žiūrėk, dar netyčia gauni kokį auksinį apdovanojimą už albumą ir labai nudžiungi“, – juokėsi grupės „2Kvėpavimas“ lyderis ir dainų autorius Denisas Černiauskas.

Dainą „Jeigu ne tu“ Denisas vadina „liūdėti linksmai“ tipo kūriniu.

„Net pačiam sunku paaiškinti, kodėl taip vyksta, bet šiuo metu propaguoju gana prieštaringą kūrybinę liniją. Dainos žodžiai man visada gimsta natūraliai ir aš neplanuoju turinio iš anksto. Pastaruoju metu tie žodžiai nėra linksmi. Tačiau juos lydinti muzika, kaip tyčia pavyksta gana energinga. Taigi, ji neleidžia per daug nuliūsti. Tai mano būdas žiūrėti į gyvenimą pozityviai, net jei kartais ir apima liūdesys. „Jeigu ne tu“ ir yra iš serijos „gana liūdėt, metas pajudėt“. Judesys geriausias liūdesio išvaikymo variklis“, – sako jis.