VAIDAS BAUMILA IR JUSTĖ – MILIJONAI

„Vaizdo klipas grąžina į laikus, kai nesupratome, kad Japonija gali būti ir tai, kas yra šalia. Grąžina į rajoną, į betono džiungles, kurių tikrasis grožis jau seniai pamirštas. Būtent tai mes ir norėjome atgaivinti. Saulėgrąžos, gliaudomos ant tvoros Šeškinėje, metaliniai garažai Justiniškėse, daugiabučių stogai, ant kurių surūkytos pirmosios cigaretės ir patirti pirmieji bučiniai – viskas yra šiame klipe“, – kalba dainininkas.

RASA STOŠKUVIENĖ IR KATAŽINA ZVONKUVIENĖ – LAIKAS PRIKLAUSO TAU

Grupės KITAVA lyderė Rasa Stoškuvienė ir Katažina Zvonkuvienė – tai energija, temperamentu ir visad švytinčia nuotaika spinduliuojančios atlikėjos, kurios jau ne vienerius metus tuo dalijasi su savo muzikos gerbėjais. Tik dabar tai suskamba vienoje vietoje ir dvigubai smarkiau!

LAURIS REINIKS & LIEPA NORKEVIČIENĖ – SAVI

„Labai apsidžiaugiau, kai Lauris pasiūlė įrašyti dar vieną dainą kartu. Su Lauriu esame net tik scenos partneriai, bet ir labai geri draugai. Per visą mūsų pažinties laikotarpį patyrėme daug smagių akimirkų, tad dainuoti kartu su savo draugu yra nuostabus jausmas. O ši daina yra tikrai užburianti. Nuostabi muzika, prasmingi žodžiai – užteko išgirsti pirmuosius dainos akordus ir iš karto ją pamilau. Tiek dainos įrašai, teik vaizdo klipo filmavimas vyko Rygoje tuo metu, kai griežtėjo karantino reikalavimai tiek čia, tiek Lietuvoje. Reikėjo specialių leidimų tam, kad galėčiau atvykti į Latviją. Džiaugiuosi, jog viskas pavyko sklandžiai ir galiausiai galime visiems pristatyti nuostabią meilės dainą. Tikiu, jog kiekvienas žmogus vertas tikros ir nesumeluotos meilės. Linkiu kiekvienam rasti savo sielos antrąją dalelę“, – pasakojo Liepa.

BITINAS IR JOLANTA KRIAUČIŪNIENĖ – BŪNA, SPALVOS NUDYLA

„Meilė – spalvos mūsų gyvenime. Ryškesnė saulė, melsvesnis dangus, žalesnė pieva… Tačiau būna, kad spalvos nudyla kai blėsta jausmai. Ar mes tuo metu pasiduodame, ar bandome iš naujo vienas kitame atrasti naujų spalvų? Juk jausmų paveikslo teptukas, mūsų pačių rankose ir galutinis jo peizažas priklauso nuo mūsų pačių sprendimų“, – sako Bitinas ir Jolanta Kriaučiūnienė.