ANDRIUS RIMIŠKIS IR RAMINTA RIMIŠKYTĖ – TAVE MATAU

Naujausioje dainoje „Tave matau“ A. Rimiškis uždainuoja drauge su savo seserimi Raminta Rimiškyte. Negana to, jie nusprendė nusifilmuoti ir vaizdo klipe, kuris abiems tapo iššūkiu: Ramintai dėl debiuto, o Andriui dėl to, kad paskutinį kartą vaizdo klipe jis įsiamžino prieš keliolika metų.

MANTAS VYGANTAS IR JOLANTA – ABEJONIŲ NETURIU JOKIŲ

„Nuolat ieškome naujo muzikinio skambesnio, stengiamės žengti ne vieną ir ne du žingsnius į priekį, kad galėtume savo klausytojams pasiūlyti dar kokybiškesnį, geresnį ir abejonių nepaliekantį produktą. Su Jolanta vis pasikalbame, kad dar nei į vieną mudviejų dainą neįdėjome tiek pastangų ir meilės, kaip į šią“, – džiaugėsi Mantas.

JUSTINAS JARUTIS IR JESSICA SHY – RUGPJŪTIS

„Rugpjūčio žvaigždėtas dangus, šiltas oras ir saulėlydžiai yra tiesiog užburiantys. Visi kažkada turėjome savo vasaros simpatiją, su kuria teko atsisveikinti”, – apie dainą pasakojo Justinas Jarutis.

VIOLETA IR VILIUS TARASOVAI – AŠ TAIP MYLIU

„Kas šiame pasaulyje yra prasmingiau nei meilė? Tikriausiai nieko. Meilė mus įkvepia, palaiko, kiekvienas norime būti jos lydimas ir apsuptas. Labai linkiu, kad ta šviesi, klasikinė meilės ir apie meilę melodija, paskatintų iš spintos traukti senai nevartytą vestuvinį nuotraukų albumą, peržiūrėti „kasetę“ ar tiesiog šį vakarą arčiau savęs priglausti mylimą žmogų“, – sako Violeta Tarasovienė.