Dainininkė ir dainų kūrėja Iveta Svilainytė, muzikos pasaulyje prisistatanti kūrybiniu slapyvardžiu Ivel, dosjė papildo antruoju solo kūriniu lietuvių kalba – „Tau daugiau nedainuosiu”. Praėjusią vasarą Ivel pristatė pirmąją solo dainą gimtąja kalba „Kaip tu sakei“, o kartu su žinomu dainininku Roku Yan sukurta „Vasaros mažai“ tapo visišku 2022 vasaros hitu.

Pasak I.Svilainytės, kūrėjai – jautrūs žmonės, kurių emocinis pasaulis labai tirštas. Būtent įvairūs išgyvenimai ir jų atnešamos patirtys tampa atspirtimi kūrybai. Taip nutiko ir su „Tau daugiau nedainuosiu“.

„Naujasis mano kūrinys – gyvenimiška istorija, kuri gali įkvėpti paleisti pernelyg didelį prisirišimą ir jausmus, kurie nėra vertinami. „Tau daugiau nedainuosiu“ – tarsi dialogas. Vienas žmogus laukia, trokšta, pasiilgsta, nori dėmesio. Kitas – manipuliuodamas jausmais vis žada. Bet ateina momentas, kuomet nuolat laukiantis ir viską atiduodantis supranta, kad tai – tik tušti žodžiai. Tai lūžio taškas tiek dainoje, tiek ir gyvenime, nes tik supratus, kad metas paleisti beprasmiškus santykius, galima išsivaduoti iš toksiškų emocijų rato, perdėto prisirišimo, paleisti tai, kas skaudina ir su nauja galia žengti pirmyn. Būtent tai iliustruoja žodžiai „tau daugiau nedainuosiu“, tapę pagrindine dainos eilute“, – atvirauja Ivel.

Dainininkė ir dainų autorė siunčia svarbią žinutę visiems, šiuo metu einantiems per panašų etapą – liūdni išgyvenimai praeina, o skausmingos patirtys tik dar labiau sustiprina.

Ivel tikisi, kad klausytojai kūrinyje „Tau daugiau nedainuosiu“ atras ir savo pačių istorijas, bei žada pristatyti dar ne vieną naują dainą.