Dienos šviesą ką tik išvydo, regis, naujas kūrinys: tokia netikėta visiems atpažįstamos Anatolijaus Oleiniko dainos „Nežinau kodėl“ versija pasiekė klausytojus. Dainininkas sako, kad iš naujo ją prikelti atgimimui norėjosi senokai, bet vis nerasdavo tinkamo „rūbo“ jį išpopuliarinusiai dainai.

Daina, padėjusi Anatolijui laimėti populiarųjį muzikinį šou „Kelias į žvaigždes -3“ turi savo istoriją: tokią, kurią gyvenime tenka patirti ne vienam pirmą kartą įsimylėjusiam.

„Daina skirta pirmai meilei, vardu Kristina: niekaip nepavyko užmegzti normalios draugystės. Dažnai girdėdavau: „ne dabar“, „ne laikas“, ir po visų skausmų ir audrų, patirtų šios neišsipildžiusios meilės metu, norėjosi kažkaip tą jausmą įamžinti dainoje“, – sako Anatolijus ir čia pat garsiai pagalvoja:

„O gal sukurdamas dainą Kristinai, norėjau jai padaryti įspūdį, pavergti jos širdį, o gal ir atsisveikinti, sakydamas, kad kiekvieną dieną tavimi sirgau, bet dabar jau užteks: būkime kiekvienas atskirai“, – svarsto Anatolijus.

Pats Anatolijus teigia, kad ši dainos versija jam asmeniškai labiau patinka, nors čia pat priduria, kad daugybei klausytojų pirmoji dainos versija kelia nepaprastai daug šiltų prisiminimų.