Po daugybės mėnesių šildantis ir gaudant naują įkvėpimą Apulijos regione, svajingas dainininkas Lukas Pilkauskas klausytojų ausims pristato pirmąjį saulėtą kūrinį „Ciao Ciao“ iš albumo tokiu pat pavadinimu, kuris pasirodys dar šį pavasarį.

Dainą lydi ir šmaikštus vaizdo klipas, nufilmuotas keliaujant po mažus pietų Italijos miestelius, valgant ledus, geriant espreso kavą, gulint smėlėtuose paplūdimiuose ir mėgaujantis tyliu itališkos „siestos“ laiku.

„Ciao Ciao“ epicentre – gyvenimu besimėgaujantis, flirtuojantis, 70-tųjų itališkais drabužiais apsirengęs Lukas, švelniai ironizuojantis italų vyrų lengvabūdiškumą.

„Juokinga iš šalies stebėti, kaip italai kibina vietines damas ir dalyvauja socialiniame gyvenime. Bet mano atveju viskas buvo atvirkščiai, pusmetį nusprendžiau užsidaryti ir pabūti vienatvėje su savimi, kūryba, pasikrauti savo bateriją ir pailsėti nuo žmonių. Bet dabar esu labai pasiruošęs grįžti ir bendrauti Lietuvoje. Tik koncertų metu sužinosite, ar mano italo įvaizdis išliks ir scenoje“, – juokauja Lukas.