Neseniai kūrinį „Noriu“ drauge su prodiuseriu Edvardu Savickiu (pseudonimas „Zert“) pristatęs ArturasJa tęsia muzikinį kelią ir šiandien vis didėjančio gerbėjų būrio teismui atiduoda naują dainą „Širdy išliksi“.

„Tai mano asmeninė istorija, nuo to daina tampa dar brangesnė, ypatingesnė. Stengiuosi įprasminti tuos prisiminimus, kad jie niekada neišblėstų. Tad tekstas yra sukurtas mano paties, o muziką dainai parašė prodiuseris Zert, su kuriuo mes tęsiame bendradarbiavimą įrašų studijoje ir turime dar daug planų bei idėjų ateičiai“, – neslepia kasdien tobulėti besistengiantis dainininkas ArturasJa.

Dainą „Širdy išliksi“ pristatantys ArturasJa ir Zert sako labai laukiantys klausytojų atsiliepimų, nes jiems itin svarbus yra grįžtamasis ryšys.

„Tai yra vienas iš pagrindinių dalykų, skatinančių mus kurti ir nesustoti. Praėjusius kūrinius gerbėjai jau įvertino ir pamilo, tikimės, jog ir ši premjera ras savo klausytoją, o kiekvienas jai pritaikys savo išgyventą istoriją. Tuo ir nuostabi yra muzika – visi mes ją išgirstame savaip“, – įsitikinęs dainininkas.