Leono Somovo ir Jazzu duetas, besiruošiantis didžiausiam karjeros koncertui Vilniaus Vingio parke, pristato naują dainą „Džiunglių tamsoj“.

Dueto teigimu, šiandien pristatoma daina – tai malonaus bendro darbo rezultatas, skirtas vasaros kelionėms su mylimais žmonėmis.

„Buvom Londone dėl sentimentų, prisiminėm visas dainas, viską, ką norime parodyti koncerte, pačius jautrausius ir įsimintiniausius mūsų karjeros momentus. Būtent tada kilo mintis ir dėl šiandien pristatomos dainos“, – teigia Leonas Somovas.

Pasakodama apie dainos gimimą, Justė Arlauskaitė – Jazzu prisimena atostogas, kurių metu gimė „Džiunglių tamsoj“ tekstas.

„Atostogavau Filipinuose ir taip gimė šita daina, tokia vasariška, seksuali, tokia kviečianti. Ir tada galvojom, ką leisti su Leonu. Šita daina mano nuomone ir yra tinkamiausia, nes jau ir įsivaizduoju mašiną atidarytu stogu, įsimylėję žmonės pasileidę plaukus varo prie jūros. Daina apie jausmus, nes apie tai kalbėti man yra svarbiausia. Kai nori likti akimirkoje, atiduoti visą save, apie akimirkos grožį, apie sielos ir kūnišką ryšį“, – pasakoja J. Arlauskaitė – Jazzu.

Duetas neslepia, kad buvo išsiilgęs bendro kūrybinio proceso ir laiko studijoje. Tiesa, atlikėjai atvirauja, kad dabar kūrybinis procesas yra žymiai malonesnis, kadangi viskas gimsta iš asmeninių išgyvenimų bei patirties.