Dainininkė Natalija Bunkė kviečia pasitikti vasarą su jos nauja daina ir vaizdo klipu „Vasaros naktys“. Vos per vieną naktį naują vaizdo klipą sukūrusi žinoma moteris neabejoja šios dainos sėkme, anot jos, kai viską darai su didžiuliu, užsidegimu, aistra ir iš visos širdies – kitaip ir būti negali.

N. Bunkė klipe nusifilmavo drauge su sese Kristina Ivanova. Dainininkės pasidalino ne tik vaizdo klipo filmavimo užkulisiais, bet ir atskleidė, kodėl jų ryšys toks ypatingas.

„Labai džiaugiuosi, kad šiandien visi išgirs mano naują dainą. Aš ją įrašiau jau prieš keletą mėnesių ir vis tobulinau, laukiau, kada pagaliau galėsiu nufilmuoti vaizdo klipą ir pristatyti visiems savo gerbėjams. Daina „Vasaros naktys“ iš tikrųjų taps ne tik vasaros, bet ir sesių, geriausių draugių, ar draugų kompanijos hitu. Mes su sese turim daugybę geriausių prisiminimų, kurie nutiko būtent vasaros naktimis, todėl vos pagalvojus apie klipą, norėjau, kad ji būtų šalia ir mes sukurtume dar daugiau įspūdingų akimirkų kartu“, – kūrybos įspūdžiais dalinasi Natalija Bunkė.