Išskirtinio vokalo atlikėja, dar neseniai „Eurovizijos“ atrankoje nustebinusi ypatingai drąsiu ir seksualiu sceniniu įvaizdžiu, prieš pat vasarą pristato karščiu ir latino skambesiu alsuojantį naują kūrinį „Negana“. Tai – ne pirmasis atlikėjos darbas šiame muzikos stiliuje, tačiau ši išsiskiria dar ryškesniu ir aistringesniu latino muzikos ritmu. Po sceniniu ELEY slapyvardžiu koncertuojanti Eglė Jakštytė įsitikinusi – be šio skambesio negali apsieiti nei viena vasara.

„Nauja daina galbūt yra tikrasis mano skambesys. Latino muzika ir stilius tikrai gerai žinomas Lietuvos klausytojams, kaip ir mano nuo senų laikų geriausi šokių vakarėliai nepraėjo be ritmingos regetono žanro muzikos. Jau esu išleidusi porą savo kūrinių tokiame stiliuje ir jaučiuosi, kad jis geriausiai atspindi mane ir mano pačios temperamentą“, – sako ELEY.

Naujasis kūrinys – alsuoja aistra, o ELEY išduoda, kad ja paskutiniu metu alsavo ir jos pačios gyvenimas. Tiesa, pati atlikėja juokiasi, kad ne veltui apie širdies reikalus nekalba garsiai – pradėti santykiai paskutiniu metu greitai parodo, jog savo laiko gaišti net neverta.

Džiaugiuosi nauja daina, kuri labai atspindi šį mano etapą, artėja vasara, o mano gyvenime tikrai netrūksta aistros. Aš pati jau išmokau gyventi taip, kad kiekviena diena nenustotų džiuginti. Santykiuose juk niekada nebūna vieno kalto, o gal kartais būname tiesiog per daug išrankūs“, – atvirai pasakoja Eglė Jakštytė.