Duetas „Patruliai“ į gyvenimą paleido naujausią savo darbą – dramatišką dainą „Ten, kur paklydom“ ir jai nufilmuotą vaizdo klipą. Taip pat grupė praneša, kad 2025 metais yra nusiteikę su visa Lietuva švęsti veiklos 20-metį.

Artėjančio jubiliejaus proga Algirdas Radzevičius ir Juozas Butnorius rengia šventinę programą „20 metų – pasileidžiam plaukus!“, su kuria aplankys 10 miestų, taip pat surengs 3 koncertus arenose.

„Daug kartų esame koncertavę arenose, bet šįsyk tai – mūsų soliniai, jubiliejiniai koncertai, todėl jau dabar pradedame rimtai ruoštis, negailėsime nei laiko, nei jėgų, nei finansų“, – sako „Patruliai“.

O šiandien duetas pristato naują, jų repertuarui nebūdingą kūrinį „Ten, kur paklydom“.

„Nufilmavome visiškai kitokį klipą, nei įprastai. Jame rėkiame vieni ant kitų, bandome išspręsti neišsprendžiamus dalykus. Esu tikras, kad visi mūsų klausytojai yra buvę santykių akligatvyje, patyrę nemalonias rietenas ar desperacijos akimirkas, kai stveriesi už galvos, nes nežinai, ką dar pasakyti“, – sako grupės nariai.

Klipą jie nufilmavo pajūryje, daug veiksmo vyksta amerikietiškame namelyje ant ratų, simboliškai iliustruojančiame gyvenimą kelyje. Taip gyvena ir „Patruliai“ – šią vasarą jau suplanuota gausybė koncertų visoje Lietuvoje, ir juose be kita ko skambės „Ten, kur paklydom“.