Elvina Milkauskaitė – Perminė – iš tų atlikėjų, kurie garsiai apie savo pasiekimus nemėgsta girtis, nors pasidžiaugti išties turi kuo.

Dainininkė dalyvavo TV šou „Lietuvos balsas“ ir „X faktorius“, pelnė „Šlagerių princesės“ bei „Šlagerių vicekaralienės“ karūną, tris kartus pasirodė nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje, šventė pergales tarptautiniuose konkursuose.

8 pastarieji metai tylos viešumoje, tuo pačiu koncertuojant gerbėjams, subrandino meile alsuojančią dainą „Mylėt kaip nori Tu“, kuriai sukurtas pirmas atlikėjos karjeroje vaizdo klipas.

„Daina – apie meilę, kad ir kaip tai banaliai skambėtų: kas svarbiausia šiam pasauly, jei ne meilė? Kūrinys toks vasariškas, gal būtent dėl to ir norėjau dar vasaros pradžioje juo pasidalinti su klausytojais: lengvas, linksmas, gerai nuteikiantis, lengvai dienos pradžiai, kada žmonės atsipalaidavę, puikiai leidžia laiką, mėgaujasi saule, draugų kompanija, artimo žmogaus buvimu šalia, tuo pačiu daina – apie stiprų dviejų mylinčių žmonių ryšį“, – apie naują kūrinį pasakojo Elvina.