Dainininkė Liepa klausytojams pristato itin jautrų, savo pačios išjaustą kūrinį „Nepasiduosiu“ ir jo vaizdo klipą.

„Ši daina yra apie mano pačios išgyvenimus, apie netikėtai užklumpantį etapą gyvenime, kai norisi pasiduoti, nebekovoti, viską mesti ir nuo visko atsiriboti. Noriu, kad daina „Nepasiduosiu“ būtų tarsi palaikymo žinutė visiems, kurie šią akimirką išgyvena juodą etapą“, – itin atvirai apie naujausią savo kūrinį kalba atlikėja Liepa Mondeikaitė.

Dainininkė pripažįsta, kad pati savo gyvenime turėjo sunkių etapų, tačiau jai nepasiduoti ir judėti į priekį padėjo šalia esantys žmonės, minčių perdėliojimas, atsigręžimas į save ir drąsa atsisakyti to, kas tau daro neigiamą įtaką.

Liepa juokauja, kad geriausias vaistas sunkiais periodais yra gebėjimas apsupti save gražiomis mintimis ir atrasti, kas tave palaiko.

„Aš esu ne kartą viešai prabilusi apie savo išgyvenamus sunkius etapus ir tuo metu sulaukdavau daugybės žinučių, kuriose gaudavau ir palaikymo, ir atvirų išpažinčių, kad žmonės išgyvena tą patį, kad jiems yra sunku, kad jie nepasitiki savimi. Iš tiesų nereikia bijoti savo jausmų, nes mūsų sielos ligos yra tokios pat svarbios kaip ir kūniškos. Nereikia bijoti apie tai kalbėti, reikia judėti į priekį, nes visi blogi periodai praeina“, – sunkiame etape įstrigusius savo gerbėjus drąsina atlikėja.