Vasaros įkarštyje grupės „Karaliai“ atlikėjai Lukas Karalius ir Lukas Steponaitis muzikos klausytojus nustebins intriguojančia naujiena.

Šiandien dienos šviesą išvysta naujas „Karalių“ kūrinys pavadinimu „Aš atvažiuoju“, kuris pasak pačių grupės narių yra išskirtinis jų repertuaro produktas net tik savo skambesiu, bet ir turiniu.

Antros vasaros pusės hitu pretenduojančios dainos ritmas ir žodžiai lengvai įsimenami, todėl galima prognozuoti, kad naujai „iškeptas“ kūrinys nuo pirmųjų perklausų užkariaus lietuviškos muzikos mylėtojų širdis.

Grupės „Karaliai“ vokalistai pažymi, kad nekantriai laukė šio kūrinio premjeros ir tik kruopščiai išdirbę visas detales paleido jį į laisvę. Dainai iki pat paskutinių akimirkų trūko svarbaus atributo – pavadinimo. Jis gimė spontaniškai, grupės nariams kalbantis telefonu.

„Planavome artimiausios savaitės darbus, o ištarus frazę „aš atvažiuoju“ abu trumpam sustingome ir nusijuokėme. Tą akimirką prisiminę kūrinį ir jo siužetą supratome, kad tai ir yra dainos pavadinimas. Nieko dirbtinai nebesistengėme lipdyti, palikome natūraliai gimusį pavadinimą, kuris ir atspindi dainos istoriją“, – pasakojo atlikėjai.

Pristatomo kūrinio vaizdo klipas turi ne tik dėmesį prikaustantį vintažinį stilių, bet ir intriguojantį siužetą, kuriuo klausytojams perteikiama dainos istorija su širdį veriančia pabaiga.