INGA JANKAUSKAITĖ – VEIDRODŽIAI MELUOJA

„Daina apie meilę sau. Kiekvienam protingam žmogui pažįstamas būsenas, kuomet esi nepatenkintas savimi, kuomet viskas atrodo ne taip, ne ten, ne dėl to… ir kuo ilgiau tame kapstaisi, tuo sunkiau objektyviai pamatyti, kad tai tėra „audra stiklinėje“. Pajutau, jog noriu ir galiu priminti – veidrodžiai meluoja. Kiekvieno viduje ir griovėjas, ir kūrėjas. Linkiu taikos tarp jų ir nepamiršti – vidus formuoja išorę, kas vitrinoje, tas ir parduotuvėje“, – mintimis dalijasi dainininkė.

GJAN – MELAGĖ

„Turbūt visiems yra tekę pabuvot arba melagio, arba apgautojo pusėje. Arba abiejų. Ji yra apie pažadus, jų netesėjimą, valios neturėjimą ir galiausiai visko praradimą.“, – sako GJan.

NOMBEKO AUGUSTĖ – MELAS

„Daina „Melas“ yra apie nukritusius rožinius akinius ir atšalusį ryšį tarp žmonių. Nors šios mintys skamba liūdnokai, tačiau kūrinys blogų emocijų nežadina. Žodžius kūriau remdamasi gyvenimiška patirtimi ir vaizduote, tačiau į viską žiūrėdama su šypsena.“ – sako Nombeko Augustė.

MONIKA MARIJA – PAMELAVAU

„Dainos tema gal kiek ir banali, apie santykius, tačiau joje kalbama apie tai truputį iš kitos, nei įprastai, pusės. Nesakysiu, kad tai tikra istorija, įkvėpimas ją sukurti atsirado iš to, ką matau aplink. Tai istorija apie merginą, kuri yra stiprioji poros pusė, kuri drąsi, nesigaili priimtų sprendimų “, – pasakoja Monika Marija.

PIKASO – JIS TAU MELUOJA

Jausminga grupės „Pikaso“ daina, apie melą ir meilę be atsako.

VUDIS – PABĖGAI

Šios dainos priedainio žodžius vis dar atsimena daugelis klausytojų.