MAN-GO – PAVASARINIAI ŽIEDAI 2018

Kiekvienas žmogus ar tauta turi istoriškai svarbių gyvavimo momentų. Grupės „Man-go“ merginos prisimena ir sau istoriškai svarbų momentą – kūrinį „Pavasariniai žiedai“.
Su ja prasidėjo „Man-go“ karjera ir šį kūrinį žino absoliučiai visi grupės gerbėjai.

PATRULIAI – TEN 2019

„Pirmoji kūrinio versija buvo išleista 2014 metais, tačiau juk senos geros dainos niekad nepabosta. Anksčiau tai buvo rami baladė. Tačiau dažnai taip norisi ritmo, šėlsmo ir aistros! Tad nutarėme, kad metas prikelti mūsų seną, klausytojų mėgiamą dainą „Ten“ naujam gyvenimui ir visus išjudinti“ – pasakoja grupės „Patruliai“ narys Algirdas Radzevičius.

DONATAS MONTVYDAS – LEISK MYLĖT 2020

„Šio kūrinio pirmieji akordai gimė mokyklos aktų salėje, kai man buvo 17 metų. Nemažai istorijų sukasi apie šią dainą, bet tiesa yra ta, kad jau tada svajojau turėti jaudinančią meilės baladę.“– prisiminimais apie dainą dalinasi Donatas.

ATLANTA IR STANO – GERO VĖJO 2020

Prieš du dešimtmečius superhitu tapusi Stano ir Elenos Puidokaitės-Atlantos sukurta daina „Gero vėjo“ naujai atgimė vaizdo klipe. Šiam kūriniui – jau dvidešimt metų. Per tą laiką atlikėjų gyvenime daug kas pasikeitė, bet abudu džiaugiasi, kad visi pokyčiai – labai geri.

16HZ – AŠ TAVĘS TAIP ILGAI NEMAČIAU 2020

„Tai – pirmasis mūsų hitas, klausytojų tebemėgstamas iki dabar. Manau, kad ne visi turbūt žino, jog daina įrašyta prieš 26 metus“, – apie naujai suskambėjusį kūrinį „Aš tavęs taip ilgai nemačiau“ pasakojo grupės „16Hz“ narys Petras Jucevičius.

TOMAS AUGULIS – PASIMATYMAS (MANO MIELOJI MH-AHA) 2020

„90-ųjų muzikines madas ir tai, ką tuo metu grojau geriausiose Vilniaus diskotekose, vėliau bandžiau perteikti ir savo dainose. Visai neseniai prisiminęs tuos laikus, į vieną vietą surinkau populiariausias savo dainas, kurių dauguma gimė būtent devintajame dešimtmetyje. Jas pabandžiau įrašyti naujai, palikdamas tik senas melodijas ir tekstus, o garsą „pasiskolindamas“ jau iš dabarties tendencijų“, – pasakoja T. Augulis.

PIKASO – BALTAS LAIŠKAS 2021

„Anksčiau stengdavomės per savo pasirodymus visada džiuginti publiką populiariausiomis dainomis. Vartydami muzikinius archyvus, supratome, kad geriausios istorijos – tos, kurios tęsiasi ir nekuriamos nuo nulio. Todėl tęsinys neįmanomas be „Balto laiško“ ir dar kelių hitų“, – pasakojo grupės „Pikaso“ nariai.