MARIJONAS MIKUTAVIČIUS IR DŽIMBA – AŠ ŠIRDYJE LABAI MYLIU SAVO MAMĄ

Tai viena gražiausių dainų, skirtų brangiausiam žmogui, kuri išsyk rado kelią į klausytojų širdis ir tebėra populiari iki šiol.

STUDIJA – VAIKYSTĖ

„O kaip norėčiau aš vėl sutikti rytą pas mamą, kai tyliai kalba už durų mama, lyg sektų pasaką slaptingą“ – šį tekstą Lietuvoje niūniuoja ištisos kartos. Keturis dešimtmečius be pertraukos grojanti uostamiesčio muzikinė grupė „Studija“ ištikimiausiems gerbėjams padovanojo naują pamėgtos dainos versiją.

DŽORDANA – TAVĘS IEŠKOJO MAMA

„Tavęs ieškojo mama“ – tai viena populiariausių ir dažniausiai gerbėjų prašomų atlikti dainų, todėl nenuostabu, kad koncertuose ją dainuoja visi. Emocija būna nereali“, – pasakoja atlikėja.

VALDAS KABUTAVIČIUS – MAMAI

„Tai daina apie vieną svarbiausių žmonių žemėje – mamą. Pagalvojau, juk kiek daug dainų per gyvenimą esu parašęs ir skyręs tikrai ne vienai merginai, o pačiai svarbiausiai moteriai – nei vienos“, – pasakojo Valdas.

DAR – SENELĖ

„Poreikį perdainuoti šį visiems gerai žinoma Stasio Povilaičio kūrinį padiktavo mūsų gerbėjai. Per savo koncertą šią dainą esame traukę kartu su publika, o tuomet ir pasigirdo prašymai perdainuoti ją. Močiutė vis tiek yra mama ir ją būtina pasveikinti“, – pasakojo Arvydas Martinėnas-Vudis.